Jultröjor för män

Idag är det många som anser att juletiden är den viktigaste högtiden på hela året. För dig kan det här innebära att du vill hitta den perfekta jultröjan. Även om jultröjan inte är ett svenskt fenomen från början, har vi svenskar helt galna i tröjorna. Jultröjans ursprung är USA och Storbritannien. Det råder skilda meningar var den uppstod först såklart, men i de två länderna äger ungefär varannan man en jultröja.

Men vad är egentligen en jultröja för herrar?

Det är inte helt lätt att definiera då det är upp till var och en att definiera vad som känns som en jultröja eller inte. Vanligtvis går jultröjor i färgerna rött, grönt och vitt. Klassiska jultröjor ser snarlika ut i form av färgvalen men kan skilja sig i motiven. Det finns många olika typer av jultröjor där populära jultröjor för män är en lite roligare jultröja, eller en så kallad ”ugly christmas sweater”.

Fula jultröjor

Det har blivit en trend att ha på sig en ful jultröja och ibland blir det till och med anordnat tävlingar i vem som kan hitta den mest galna och fula tröjan. De här fula jultröjorna är ofta extremt överdrivna i sina motiv. Det kan vara allt från en tomte som åker motorcykel till en som är fylld lysande eller blinkande LED-lampor.

Roliga jultröjor

Om du är ute efter en sådan här lite roligare jultröja kan du sikta in dig på en tröja med någon typ av ordvits eller något lite provokativt budskap. Det kan också vara allt från en måltavla där du kastar kardborrbollar, eller en julstrumpa som är fastsydd på tröjan.

Sammanfattningsvis

Slutligen är tipset att hitta just din nisch. Vill du verkligen chocka familjen vid julbordet? Då ska du välja en jultröja med ett riktigt fult motiv. Men om du vill spela säkert kan du istället välja en klassisk fin och mysig jultröja i enkla färger som rött, vitt och grönt.

Jultröjor för män att köpa

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr